Dojemné FOTO priamo z pôrodnice: Twiinska Daniela ukázala intímny záber s dcérkou!

Twiinska Daniela Nízlová pred troma mesiacmi priviedla na svet dcérku Lindu. Tú porodila svojmu partnerovi, futbalistovi Stanovi Lobotkovi. No až teraz ukázala celému svetu fotografiu priamo z pôrodnice.

Speváčka Daniela Nízlová prežíva svoje najkrajšie obdobie a za jediný rok sa jej život od základov zmenil. Krátko pred letom potvrdila svoj vzťah so slovenským futbalistom Stanom Lobotkom a netrvalo dlho a krásna brunetka oznámila aj to, že je tehotná. Pred troma mesiacmi už Daniela priviedla na svet svoju dcérku Lindu. Jej tváričku najprv síce skrývala, no po istom čase sa ju rozhodla ukázať svetu. A musíme uznať, že je skutočne rozkošná. 

Najnovšie však táto sympatická speváčka zalovila v archíve a našla snímku, na ktorú bude celá rodinka spomínať po celý život. Na fotografii z pôrodnice je totiž Daniela, ktorá drží Lindu v náručí a dáva jej vôbec prvú pusu. "Práve si listujem v mobile fotky a našla som túto a vravím si, že sa s vami o ňu podelím. Prvá pusa hneď po pôrode a stále mam zimomriavky. O pár dní to už bude štvrť roka, čo nám táto princezná spríjemňuje život," napísala Daniela k fotografii, ktorá je intímna a zároveň absolútne úžasná. 

https://www.instagram.com/p/B-ru792IIy3/