Dominika Kavaschová ako speváčka: Pozor, jej nový hit nedostanete z hlavy!

Dominika Kavaschová je nielen vynikajúca herečka, ale aj krásne spieva. So svojou kamarátkou nakrútili veselý videoklip k piesni Neviditeľná žena.

​Dominika Kavaschová patrí medzi najpríťažlivejšie herečky v slovenskom šoubiznise. Charizmu a čarovný úsmev rozdáva všade navôkol a aj preto má mnoho fanúšikov, ktorí ju zbožňujú. Dominika je úspešná na divadelných doskách, ale aj pred televíznymi kamerami. Svoj voľný čas si preto veľmi váži a snaží sa ho tráviť hlavne so svojou rodinou a priateľmi. Jej život je naozaj veľmi pestrý a zábavný, čo dokazuje aj na svojom instagramovom profile.

Teraz Kavaschová potešila fanúšikov, pretože so svojou kamarátkou nakrútila veselý videoklip k piesni Neviditeľná žena. ​,,Už to budú pomaly dva roky, keď sme spolu s Andreou Bučko napísali predstavenie Morena a hráme ho v SND. Hra o ženskej duši, pocitoch, potrebách, obavách, strachoch, láskach a sklamaniach. Vymysleli sme kopec piesní a rozhodli sa, že ich nahráme," zdôverila sa Dominika. Pozrite si skvelý videoklip, ktorý si vás okamžite získa.