Romantika ako z červenej knižnice! Zamilovaná dvojica si užíva vo vírivke!

Zamilovaní až po uši. Úsmevy, pohoda, vírivka. Reč je o speváčke Lucii Bílej a jej priateľov Radkovi.

​​Hoci koronavírus spôsobil, že mnohí ostali doma, Lucii Bílej to, zdá sa, vôbec neprekáža. Mikrofón vymenila za šijací stroj a dokázala tak, že nielenže vie božsky spievať, ale v škole dávala pozor a s ihlou jej to ako vyučenej krajčírke ide od ruky. Keď nešije rúška, čím pomáha miestnej nemocnici, venuje svoj čas svojmu priateľovi Radkovi.

Hoci sa v Česku preventívne opatrenia zmiernili, nevyzerá to, že by dvojica chcela opustiť svoje hniezdočko lásky. Skôr sa zdá, že je im spolu viac než dobre. Dôkazom je napríklad fotografia, ktorú speváčka zavesila na sociálnu sieť. Dvojica sa k sebe túli, na tvárach im tancujú úsmevy a z očí žiari číre šťastie. Niet sa teda čo čudovať, že Lucie k fotke napísala výstižný komentár: "krásny večer..."

Až po uši zamilovaní vstúpili aj do mesiaca máj, pre ktorý je charakteristické spojenie lásky čas. Lucie Bílá na Facebook pridala romantické a krásne video, v ktorom sa vyznáva zo svojich hlbokých a úprimných citov. Samozrejme, venované je jej priateľovi Radkovi.  

Nechýba ani romantická fotka, na ktorej si dvojica dáva bozk priamo pod čerešňou. Na tradície predsa netreba zabúdať. Lucie k tomu napísala výstižný komentár: "Hľadali sme sa, až sme sa našli." 

Lucie Bílá bude najbližšie hosťom v talentovej talk show Jara Slávika BooYang TV. Obávaný kat sa so speváčkou spojí telefonicky a vyspovedá ju. Určite sa bude zaujímať o to, ako Lucie trávi tieto dni a týždne, ako si kráti čas a aké má plány do blízkej či ďalekej budúcnosti. Nenechajte si teda ujsť BooYang TV naživo na stránke www.joj.sk už tento štvrtok 7. mája o 21:00 hod. 

Pohodlne sa usaďte a pustite si BooYang TV už tento štvrtok o 21:00 hod. na www.joj.sk!