To je ale prepych: Dominika Cibulková má luxusný kočík známej značky za tisícky eur!

Extenistka sa už o pár týždňov stane po prvý raz mamičkou, keď manželovi Michalovi porodí synčeka. A už teraz sa zdá, že chlapček bude obklopený luxusom už od perinky.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známa tým, že má rada luxus. Potrpí si na značkové oblečenie, kožuchy, topánky či kabelky, za ktoré neváha oplieskať aj ročný príjem bežného Slováka. Za rozšafné míňanie tenisom zarobených peňazí si už neraz vyslúžila najmä na sociálnych sieťach veľkú vlnu kritiky. Zdá sa, že šetriť rozhodne nebude ani na svojom prvorodenom synčekovi Jakubkovi, ktorý by sa jej s manželom Michalom mal narodiť začiatkom júna.

Na sociálnej sieti sa totiž pochválila prepychovým kočíkom od známeho módneho domu, ktorý dostala na Vianoce od svojich rodičov. Podobný kočík používali aj známe influencerky ako Kylie Jenner či Chiara Ferragni. Typ kočíka, ktorý bude Cibulková používať, stojí podľa internetovej stránky módneho domu približne 2 tisíc eur a prídavná taška na plienky a na ostatné potrebné veci sa šplhá k sume 1400 eur. Luxusný kočík je obojstranný a dieťatku poskytuje ochranu pred UV žiarením. Dá sa používať od narodenia až do 22 kíl bábätka a poskytuje sedem rôznych polôh, výborné vetranie a držadlo rámu z ovčej kože. Nuž, keď luxus, tak poriadny!

Dominika Cibulková - kočík Zdroj: archív D.C.