Tina sa pred dlhými piatimi rokmi vytratila zo scény! Chystá konečne návrat?

Fanúšikovia si posledný koncert Tiny užili pred dlhými piatimi rokmi. Následne sa speváčka pre zdravotné problémy vytratila z hudobnej scény. Žeby sa teraz vrátila?

Raperovi Separovi sa to podarilo! Presvedčil svoju polovičku Tinu, aby na jeho nový album OG spolu nahrali pieseň s prozaickým názvom "Všetci za jedného". "Skladba vznikla tak, že ja som povedal Tine, že už je na čase," prezradil raper. Tina, hoci bola roky ticho, dostala rôzne ponuky. Mala dokonca pracovať na muzikále. Rozhodla sa ale objaviť práve po boku svojho manžela. "Chceli sme zachytiť rodinný život do toho. Vlastne, kam sa posunul ten čas, odkedy sa stiahla zo scény. A všetci za jedného, pretože tá rodina je pre nás základ všetkého," dovysvetlil Separ.

​Čo bude ďalej? "Odkedy je so mnou spravila asi dve pesničky a ešte na začiatku, keď bola tehotná s malou, bola na unpluggedovom turné," spomína raper. Následne sa po nej zľahla zem. "Ona mala pocit, že to nechce robiť. Práve táto dlhá pauza jej dala to, čo to bude mať, keď sa znova vráti. Bude veľa toho, o čom sa bude dať tvoriť," dodal. Inšpirácie má Tina za tie roky viac než dosť. Separ na manželku, samozrejme, tlačiť nebude, ale "keď bude v procese, budem dozorná rada". "Budem dávať pozor, aby to dokončila," uzavrel. Snáď sa teda čoskoro dočkáme nejakej skvelej pesničky od Tiny.