Dwayne The Rock Johnson ukázal svoje tri dcéry: Jedna sexica a dve rozkošné zlatíčka!

Má šťastie na krásne ženy! Americký herec známy z množstva akčných filmov pôsobí na striebornom plátne veľmi drsne. V skutočnom živote je však verný manžel a milujúci otec troch krásnych dcér.

Slávny hollywoodsky herec Dwayne „The Rock“ Johnson sa preslávil hraním v desiatkach akčných filmov, v ktorých stvárňoval neohrozených skalopevných hrdinov. Vďaka tomu získal nálepku poriadneho drsniaka. Hoci z jeho hory svalov a prísneho pohľadu ide tak trochu strach, pod maskou tvrďasa sa skrýva kus dobrosrdečného, mierumilovného a jemného človeka. Keď sa z pľacu vráti domov k svojej milovanej rodine, mení sa na takého istého otca, akých sú po svete milióny. Svoje dcérky zbožňuje najviac na svete a každá fotka s nimi, ktorou sa na sociálnej sieti pochváli, doslova roztopí srdcia jeho fanúšikov.

Málokto však vie, že Dwayne má až tri dcéry. Dvoch najmladších anjelikov, dvojročnú Tianu Giu a štvorročnú Jasmine, má s manželkou Lauren Hashian, s ktorou sa minulý rok po dlhoročnom vzťahu zosobášil na Havaji. Najstaršiu, osemnásťročnú Simone Alexandru, má z predošlého vzťahu s americkou producentkou a filantropkou Dany Garciou. Kým najmladšie princezné z klanu Johnsonovcov si zatiaľ vystačia s bábikami a rozprávkami, tínedžerka Simone, zdá sa, ide v otcových šľapajach. Podobne ako on sa totiž začala profesionálne venovať wrestlingu. Nuž, gény sa jednoducho nedá zaprieť.

Sledujte film Centrálna inteligencia s Dwaynom Johnsonom už dnes o 20:35 na JOJke!