Jasmina Alagič je štíhla, aj keď necvičí! Ako to len robí?

Jasmina Alagič nemá rada šport a aj napriek tomu má dokonalú postavičku. Ako si teda udržiava svoju štíhlu líniu?

​Keď Jasmina porodila malého Sanelka, mala nejaké to "kilečko" navyše. Svoju váhu tak riešila ešte pár mesiacov. "Ako každá žena, aj ja som riešila váhu, lebo ma škaredo oklamali, že nechám všetko na pôrodnom stole," vtipkuje.

Keď sa ale vrátila domov, zistila, že to tak nie je. Chcela sa však čo najrýchlejšie vrátiť na pôvodnú váhu. "Pribrala som asi 12-13 kilogramov. Keď som sa vrátila domov, mala som o päť kíl menej a teraz som na váhe o kilo menej, ako keď som otehotnela," priznala kráska.

Avšak nič nie je zadarmo a tak aj Jasmina musí na svojej postave pracovať. Vraj vie urobiť dvadsaťtisíc brušákov a drepov za pol hodinu. "Je to pravda. Som to ja, šampión v drepoch a brušákoch," pritakala. Jasmina pritom šport z duše neznáša. "Vždy hľadám skratky. Som aktívny typ človeka, ale baví ma iba to, čo ma baví. A šport úplne nepatrí medzi to, čo ma baví," upresnila. Jasmina preto vyhľadáva spôsoby, aby to vyzeralo, že športuje, hoci skutočnosť je iná. Ako to teda robí? To sa dozviete vo videu HORE.