Dcéra Antonia Banderasa je poriadna kočka: Pozrite, aká krásna žena z nej vyrástla!

Obľúbený španielsky herec, známy z množstva úspešných filmov, má z manželstva s herečkou Melanie Griffith dcéru Stellu. Z rozkošného dievčatka medzičasom vyrástla sympatická mladá dáma, ktorá svojou krásou očarí všade, kam príde.

Úspešný herec Antonio Banderas hľadal svoje životné šťastie po boku viacerých žien. Najprv to bola prvá manželka, tiež herečka, Ana Leza. Neskôr sa druhý raz oženil s herečkou Melanie Griffith, s ktorou vydržal úctyhodných 19 rokov. Práve z tohto vzťahu majú dcéru Stellu, ktorá má v súčasnosti 23 rokov. Nuž, a po rodičoch zdedila naozaj dobré gény. Z rozkošného dievčatka totiž vyrástla krásna mladá dáma, ktorá svojim pôvabom vyráža dych na každom spoločenskom podujatí.

Zaujímavosťou je, že meno Stella dostala po učiteľke herectva svojej slávnej mamy Melanie – po Stelle Adler. Do vienka evidentne nedostala len krásu, ale aj herecké gény. Táto 23- ročná kráska od roku 2018 navštevuje ateliér herectva a tak nadviazala na rodinnú tradíciu. Hereckým chlebíkom sa totiž neživia len jej rodičia, ale aj nevlastná sestra Dakota Johnson – dcéra Melanie Griffith a Dona Johnsona. Jablko v prípade oboch žien, teda, nepadlo ďaleko od stromu.

Sledujte film Security v hlavnej úlohe s Antoniom Banderasom už dnes o 20:35 na JOJke!