Veľkolepé odhalenie k narodeninám Karla Gotta: Ivana ukázala unikátne zábery!

Dnes by oslavoval Zlatý slávik Karel Gott 81. narodeniny. Toho sa, žiaľ, nedožil, no jeho manželka Ivana si pre jeho fanúšikov pripravila milý darček.

Maestro Karel Gott by dnes oslavoval 81. narodeniny. Na Betramke, kde maestro žil, 14. júla vždy bývalo živo. Priatelia a fanúšikovia prichádzali ku slávnej vile, aby popriali Karlovi Gottovi k jeho narodeninám. Už to tak ale nikdy nebude. Jeho milovaní si budú jeho narodeniny tento rok prvýkrát pripomínať na cintoríne v Malvazinkých. Pokloniť sa pamiatke príde okrem rodiny a blízkych aj mnoho významných osobností. Okrem toho si Ivana pripravila darček aj pre jeho fanúšikov. "Vážení a milí, ďakujem za krásne maily a listy, ktoré mi posielate v súvislosti s dnešnými nedožitými narodeninami môjho manžela," napísala na Facebook vdova. "Som veľmi rada, že práve dnes, 14. 7., vám môžem prvýkrát ukázať zábery z filmu Karel. Dúfam, že vás krátke video poteší," dodala vo vyjadrení, ktoré sprevádzalo krátku videoukážku z pripravovaného dokumentu s názvom KAREL.

​Film má už finálnu podobu a tvorcovia ho budú postupne odhaľovať. Prvé zábery zverejnili vďaka Ivane práve v tento významný deň - na výročie narodenia Zlatého slávika. "Je to náš dar k narodeninám, dar, ktorý síce nemôžeme odovzdať osobne, ktorý nás ale napĺňa radosťou," uviedla režisérka Oľga Malířová Špátová.

Na zatiaľ zverejnených záberoch je vidieť krátky a veľmi dojemný rozhovor speváka s jeho dcérou Charlotte. "To sa páčilo maminke, keď sme sa zoznámili. Hovorila - ´nie, to ako spievaš, ale tie tvoje modré oči," prezradil Karel Gott.

​Následne za zvuku piesne C'est la vie vidíme náhodné momenty z jeho života - okrem iného prípravy na vystúpenia aj stretnutie s dospelou dcérou Luciou a ďalšími členmi rodiny. Následne sa tempo spomalí a rieši sa Gottova choroba. "Ak trpíš nechutenstvom, tak v tom prípade musíš ísť do nemocnice," počujeme hlas ustaranej Ivany a námietky jej muža: "Nie, nevolaj nikam, len to znervózňuje."

Na záver ukážky vidíme aj roztomilú chvíľu medzi manželmi, kedy sedia v kostole a Karel Gott vtipne žene vyčíta: "Tu sme to mali mať... a ty stále Las Vegas!" Obaja sa tomu zasmejú.

Film má priniesť neobvykle osobný až intímny pohľad na život Karla Gotta, aký sa doposiaľ širokej verejnosti, ani jeho skalným priaznivcom nenaskytol. Do českých kín vstúpi 15. októbra 2020.

Tagy: Karel Gott