Obrovská zmena vojvodkyne Kate: Rozhodla sa pre nový imidž!

Kaderníctva vo Veľkej Británii sa po niekoľkých mesiacoch konečne otvorili a jednou z prvých zákazníčok bola okrem iného vojvodkyňa z Cambridge Kate Middleton. Tá následne predviedla úplne novú farbu vlasov!

Svoje ikonické hnedé kučery si Kate nechala jemne zosvetliť. Rozdiel je ale obrovský. Tmavogaštanovú farbu premenila na elegantnú medovú, ktorá sa dotykom slnečných lúčov vždy rozžiari a vytvorí dojem melíru.

S novým odtieňom vlasov a v modrobielych bodkovaných šatách za skoro dvetisíc eur od módnej návrhárky Emilie Wickstead sa vojvodkyňa objavila na oficiálnom predstavení programu Tiny Happy People stanice BBC. Program si kladie za cieľ jednoduchým a zábavným spôsobom rozvíjať zručnosti detí do päť rokov.

Keďže Kate často udáva módne trendy, môžu teraz kaderníctva očakávať, že sa ženy len pohrnú a budú chcieť upraviť svoje vlasy tak, ako ich má vojvodkyňa. Či sa vydajú aj na nákup rovnakých šiat, aby podčiarkli nový svieži letný vzhľad, to je už otázkou domáceho rozpočtu.

View this post on Instagram

The Duchess of Cambridge has endorsed the national launch of Tiny Happy People — a BBC Education initiative designed to provide resources and support to parents and carers of children up to the age of four. Recognising the significance of the project to supporting parents as they guide their children through the earliest years of life, The Royal Foundation of The Duke and Duchess of Cambridge will collaborate with the BBC ? as they continue to develop and roll out @bbctinyhappypeople. Tiny Happy People resources are easy to build into a daily routine and proven to deliver great results for parents and their young children — visit the link in our bio to see the resources.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on