Dara Rolins má novinku ako svet! V TOMTO má úplné prvenstvo!

Dare Rolins sa v jej práci nevídane darí. Na svojom konte má 40-ročnú hudobnú kariéru, vďaka čomu sa jej dostalo ohromnej a jedinečnej pocty. Český časopis Forbes si ju vybral ako vzor na svoju obálku.

​Časopis Forbes je už desaťročia symbolom úspechu. Na jeho najnovšej titulke sa objavila práve Dara Rolins. Vďaka svojej 40-ročnej kariére má byť vzorom. Titulok hovorí jasne: Dara Rolins a jej nové biznisové impérium. Speváčka pritom vníma svoju podobizeň na obálke prestížneho časopisu ako "totálny úlet". Faktom však je, že je prvou z česko-slovenských hudobníčok, ktorá sa na titulku dostala. "Mám zo seba radosť prevelikúúú," napísala šťastná Dara. "Mať na čele napísane FORBES je sen, a tí, ktorí túto 100-ročnú americkú ´encyklopédiu´ najúspešnejších ľudí sveta poznajú, vedia, o čom hovorím a určite majú pochopenie pre moju aktuálnu eufóriu," dodala. Dare Rolins k úspechu gratulujeme. 

View this post on Instagram

Skutočnosť, že som sa DNES ocitla na titulke časopisu @forbescesko , svetovom magazíne o biznise, podnikaní, peniazoch a úspechu- vnímam ako totálny úlet:)????!!! Mám zo seba radosť prevelikúúú:)), pretože som sa tak stala prvou speváčkou- ženou česko❤️slovenského šoubiznisu, ktorej sa niečo také prihodilo:). Mať na čele napísané FORBES je sen?a tí, ktorí túto 100 ročnú americkú "encyklopédiu" najúspešnejších ľudí sveta poznajú, vedia o čom hovorím a určite majú pochopenie pre moju aktuálnu eufóriu:))???? #forbesmgazine #myveryfirstforbescoverever #forbeswoman #grlpwr #wearethechampions #celysvetjenas #forbesczechjulyissue #outNOW photography @jiriturek @jabujana hair @tylmarty makeup @margitavisage styling @lenkakermes wearing #FENDISS20 @fendi a ešte jedno poďakovanie ?@kampapark_restaurant

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins