Zuzana Belohorcová uteká z Ameriky! Kde sa plánuje usadiť?

Zuzana Belohorcová už pred rokmi opustila Slovensko a rozhodla sa usadiť za veľkou mlákou. Teraz je však všetkému koniec. Blondínka sa rozhodla opustiť Ameriku a kvôli vážnym komplikáciám sa vrátiť do Európy.

Florida a špeciálne Miami je snom mnohých Slovákov. Dokážu si predstaviť, že by tam trávili dôchodok, celý deň ležali na pláži či popíjali drinky pod slnečníkom. Avšak nebezpečný koronavírus a tiež vyostrený rasový konflikt výrazne ovplyvnili životy tamojších prisťahovalcov, z ktorých nejeden uvažuje o zmene.

​Výnimkou nie je ani Zuzana Belohorcová, ktorá spolu s rodinou vníma negatívne dopady súčasnej situácie. Preto nastal asi najvyšší čas na zmenu. Rodinka sa po dvanástich rokoch rozhodla zbaliť a vrátiť sa na starý kontinent. "Necítime sa na Miami po tých protestoch bezpečne. Je tam obrovský rasizmus voči bielym, sú tam zlé stredné školy, mizerné zdravotníctvo. Samozrejme, obrovskú ranu dostal kvôli covidu aj turizmus. Náš penzión, ktorý sme prevádzkovali, musel skončiť. Teraz ho prerábame na normálny dom a dáme na predaj, ale či sa predá, alebo nie, z Ameriky odchádzame," prezradil Vlasta Hájek.

Rodinka sa z Ameriky definitívne sťahuje koncom augusta. Ich kroky povedú do španielskeho mesta Marbelle, kde majú prenajatý byt. A majú aj ďalšie odvážne plány. Priamo na pláži si chcú otvoriť kaviareň a deti budú navštevovať súkromnú školu. Rodinka sa tak opäť sťahuje k moru.