Lucie Bílá na najkrajšej fotke so svojím otcom: Wau, akoby mu z oka vypadla!

Obľúbená speváčka je na sociálnych sieťach pomerne aktívna podobne ako mnoho jej kolegov zo šoubiznisu. Svojím fanúšikom sa najnovšie pochválila fotkou, na ktorej pózuje so svojím otcom a všetci ostali v nemom úžase. Lucie totiž podobu s najdôležitejším mužom jej života totiž nezaprie.

Česká zlatá slávica Lucie Bílá sa pýši rozprávkovou kariérou a na výslní je desiatky rokov. Sláva jej však, ako sa hovorí, neudrela do hlavy. Ako sama tvrdí, stále je tou istou Hanou Zaňákovou, ktorou sa narodila. Nohami na zemi určite ostala aj vďaka tomu, že ju obklopujú tí správni ľudia, medzi ktorých bez pochýb patrí aj jej milovaný otec Josef Zaňák.

Rodáčka z Otvovíc ho pred časom ukázala svojím fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete, na ktorú pridala ich spoločnú fotku. „Som ešte malé dieťa, aj keď to nie je vidieť,“ napísala k snímke, na ktorej sa k otcovi nežne túli. Okrem veľkej lásky medzi rodičom a dieťaťom je zo záberu už na prvý pohľad vidieť, že česká diva otcovi akoby z oka vypadla. Zdedila po ňom výrazné črty tváre a tak by rodinné puto nezapreli, aj keby veľmi chceli. Čo myslíte?

Lucie Bílá s otcom Zdroj: archív L.B.

Tagy: Lucie Bílá