TOP 5 zaujímavostí o filme Nebezpečná láskavosť: O tomto ste nemali ani tušenia!

Už dnes večer vás čaká napínavý film plný nečakaných zvratov. Láskavosť totiž môže byť občas aj nebezpečná. O čo pôjde?

​Stepahnie, matka a blogerka, sa snaží odhaliť pravdu o náhlom zmiznutí svojej najlepšej priateľky Emily z ich mestečka. Do napísanej hry plnej nečakaných zvratov, tajomstiev, odhalení, čierneho humoru, vzťahov, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty sa zapletie aj Emilyin manžel Sean. Nebezpečný koktejl vám namieša režisér Paul Feig.

TOP 5 zaujímavostí o filme:

1. Emily trvala na tom, aby jej postava nosila obleky. Chcela tým Emily odlíšiť od svojej známejšej úlohy, Sereny zo seriálu Gossip Girl, ktoré sú obe módnymi ikonami z Upper East Side.
2. Nakrúcanie prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario.
3. Gin, z ktorého Emily a Stephanie často robia martini, je značky Aviation (American) Gin. Majiteľom tejto značky je Ryan Reynolds, manžel Emily.
4. Najvýznamnejšiu časť soundtracku tvoria francúzske piesne zo 60. rokov.
5. Koniec filmu sa zásadne líši od knižnej predlohy. Vo filme Emily plánuje použiť svoju životnú poistku, aby hodila svoju vraždu na Seana a utiekla do Európy. V knižnej predlohe je táto časť zachovaná, ale Stephanie sa zamotá nevedome do jej plánu a je nakoniec zatknutá, vďaka čomu Emily utečie. Ďalej je v knižnej predlohe Emily len dvojička, zatiaľ čo vo filme je z trojčiat, z ktorých jedno zomrelo pri pôrode. A rozdielna je aj smrť jej dvojčaťa, ktoré v knihe spácha samovraždu, zatiaľ čo vo filme ho Emily zabije. V knihe si je Sean taktiež vedomý Emilyinho plánu.

Nenechajte si ujsť film Nebezpečná láskavosť už dnes o 20:35 hod. na JOJke!