Silvia Kucherenko predviedla svoj skrytý talent! Jej tanec pri tyči vás dostane!

Modelka Silvia Kucherenko je chodiace prekvapenie. Ohuruje nielen svojimi viditeľne veľkými perami či dokonalou postavičkou, ale po novom aj videami z jej najnovšej záľuby.

Silvia Kucherenko sa vrhla na pole dance alebo tanec pri tyči. So svojimi pokrokmi v najnovšej záľube sa však chcela pochváliť aj svojim fanúšikom a tak na sociálnu sieť zavesila video, na ktorom je vidieť, ako pri tomto náročnom športe napreduje. "Je to makačka, ale milujem to! Súrne potrebujem tyč aj domov," napísala k najnovšiemu videu, kde predviedla hneď niekoľko prvkov. Rozhodne to stojí za pozretie!

View this post on Instagram

Keď ma sledujete , tak ste si museli všímnúť, že ma veľmi zaujal pole&dance ... Jennifer Lopez dostala ponuku vo filme Hustlers , kde sa musela naučiť pole&dance a povedala ( pozrela som si dokument ako sa to učila -musela to dať za 3 mesiace ...) , že nič v živote ťažšie nerobila ... môžem potvrdiť je to drina a veľká ... napríklad ja som včera mala ešte z pondelka takú svalovku , že som sa nevedela pohnúť, ale pole&dance som dala ?? asi preto, že veľmi chcem a mám top trénerku @dushi_luka ( škola @youcanpoledance ) , keby som mohla som na tyči zavesená 24/7 ??? ešteže moja trénerka má zdravý rozum ?aké máte skúsenosti s pole&dance vy... mám tu nejaké tanečnice ? Ps: je to najsexi tanec , aký poznám ?

A post shared by Silvia Kucherenko (@official_silviakucherenko) on