Tvrďas Kali sa pri fotke Nelky dojemne rozcítil: Trpké slová o rozpade vzťahu a rodičovstve!

Raper Kali si na rodine zakladá. Nikdy sa netajil tým, že jeho manželka Alica a ich spoločná dcérka Nelka sú preňho celým svetom. Nedávno sa preto poriadne rozcítil a vyznal sa z toho, čo ho trápi.

Kali sa už druhý rok teší každodenným radostiam a starostiam, o ktoré sa mu stará jeho dcéra Nelka. Práve jej narodenie prevrátilo raperov svet hore nohami. Zrazu mal úplne iné priority. Namiesto kariéry, koncertov a fanúšikov sa dostala rodina. Pre svoju manželku Alicu a dcérku Nelku by Kali zniesol aj modré z neba.

​Pravdou však je, že nie každé dieťa má také šťastie ako ich dvojročný poklad. Nie každý drobec môže vyrastať v kompletnej rodine v kruhu milujúcich rodičov. Kali priznal, že dôležitosť týchto hodnôt si uvedomuje pri každom pohľade na svoju dcéru. "Často sa pýtam sám seba, ako môže otec alebo matka opustiť svoje dieťa a ísť za inou/iným a tváriť sa, že dieťa nemá," napísal k fotke svojej Nelky.

"Poznám prípady, kedy sa už počas tehotenstva chlap vykašľal na svoju ženu a po pôrode vôbec nejavil záujem o bábo. Alebo sa zmotať tak na chľast, drogy, hazard, ku*vy, že sa dieťa stane až prekážkou. Dá sa pochopiť rozpad vzťahu tatka s mamkou, ale nie s dieťaťom. Kokos, však ona mi chýba, už len keď idem vyniesť smeti," rozcítil sa tvrďas.

Zdroj: Instagram/dezertkalimusic

Tagy: raper Kali