Princovi Harrymu praskli nervy a postavil sa proti Meghan: Už mám toho dosť!

Dom snov v kalifornskom Montecity Meghan spolu s princom Harrym okupujú vyše mesiaca. Príčin k presťahovaniu mali hneď niekoľko - doteraz bývali vo svojom, čo im znemožňovalo akýkoľvek väčší zásah do podoby interiéru, okolo krúžili nenásytní paparazzi, ktorým oplotenie alebo súkromie nič nehovorilo, a v neposlednom rade boli obklopení podivnými, "nehviezdnými" susedmi. Ako sa ale ukázalo, tým najväčším dôvodom k presunu inde bol princ Harry, ktorý život v Los Angeles bytostne neznášal!

Dom alebo palác? S cenovkou skoro 13 miliónov eur a deviatimi spálňami, šestnástimi kúpeľňami, zábavou v podobe kina, telocvične alebo detského ihriska pre Archieho vyvstáva otázka, či si vojvodovia zo Sussexu nechceli vynahradiť luxus, ktorý im bol dopriaty ako členom kráľovskej rodiny počas ich pôsobenia v monarchii.

Zásadnou neznámou v celej tejto kauze bolo, prečo si vybrali dom viac než 150 kilometrov od centra diania, Los Angeles, kde Meghan vyrastala, kde sídli samotný Hollywood a kde doteraz bývali v prenajatej haciende. Podľa blízkeho zdroja manželského páru bol Harry nešťastný zo života v meste anjelov a z nedostatku súkromia, s čím sa rodina od prvého dňa nasťahovania nepretržite potýkala. "Harry to tam nenávidel - nasťahovanie v čase prepukajúcej pandémie bolo zle načasované a niekto im stále zasahoval do súkromia," citoval server US Weekly blízky zdroj.

​V predošlých mesiacoch si vojvodovia zo Sussexu sťažovali na obťažovanie predovšetkým paparazzov, ktorých drony lietali nad pozemkom v snahe zachytiť detaily ich života. V jeden moment im kvadrokoptéra preletela nad hlavami, keď sa Meghan s Archiem čvachtali v bazéne.

Pár okolo pozemku vztýčil čiernu nepriepustnú bariéru a osadil plot kamerami, nič z toho ale nepomohlo. Rozhodnutie odísť z Los Angeles do pokojnejšej Santa Barbary bol údajne jeden z mála momentov, kedy sa Harry postavil manželke a dal prednosť svojmu duševnému zdraviu pred jej predstavami o spoločnom živote. Je všeobecne známe, že Meghan mala vždy v pláne vrátiť sa do rodného mesta a znovu oprášiť svoju kariéru herečky.