Meghan Markle má na Slovensku dvojníčku: Táto drobná brunetka akoby jej z oka vypadla!

Vojvodkyňa zo Sussexu patrí medzi najkrajšie žena sveta a tak niet divu, že jej slovenská dvojníčka sa nachádza v dvanástke najkrajších Sloveniek. Tmavovlásku, ktorá sa vydala do kráľovskej rodiny, nesmierne pripomína jedna z aktuálnych finalistiek Miss Slovensko 2020.

Štýlovú Meghan Markle už na prvý pohľad nesmierne pripomína finalistka s poradovým číslom 12 – Viktória Podmanická. Okrem jej tak trochu celebritného výzoru je zaujímavosťou, že je z celej finálovej dvanástky najmladšia a najnižšia, no má vraj aj najväčšie srdce. Má len 18 rokov a pochádza z Banskej Bystrice. Byť súčasťou Miss Slovensko bolo pre Viktóriu vždy snom a to, že sa jej to podarí, vôbec nečakala a prekvapilo ju to.

Viktória Podmanická a Meghan Markle Zdroj: Profimedia, archív V.P.

​Viktória je, podobne ako veľa ďalších tohtoročných finalistiek, všestranne zameraná. Dvanásť rokov hrá na klavíri, v detstve chodila na výtvarnú, na ľudový tanec a spev, ktoré neskôr vymenila za plávanie. Vo vode sa cítila naozaj ako ryba a tak plávala závodne päť rokov. Popri týchto aktivitách je dobrovoľníčkou v občianskom združení, ktoré pomáha hendikepovaným deťom a mládeži. Tieto skúsenosti by určite vedela využiť práve v charitatívnom projekte Miss Slovensko. Keďže je však táto tmavovláska ešte pomerne mladučká, zatiaľ nemá v otázke svojej budúcnosti úplne jasno a nerozhodla sa, čo bude študovať a ako bude pracovať. Ktovie, možno túto dilemu vyrieši práve finálový večer Miss Slovensko 2020.

12.Viktória Podmanická Zdroj: archív V.P., Miss Slovensko

Sledujte finále Miss Slovensko 2020 už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!