Splnený sen Sagvana Tofiho? Dostal prvý kšeft so svojou desaťročnou dcérou!

Premiéra dopadla na jednotku! Sagvan Tofi má za sebou prvé spoločné vystúpenie s dcérou Satine, ktorá v sebe spevácke a komediálne gény nezaprie.

​V muzikáli Mýdlový princ, kde znejú hity Václava Neckařa, dostala Satine detskú rolu. Nie je to jej prvá herecká skúsenosť, má za sebou už účinkovanie v muzikáli Kocour v botách. Teraz si ale prvýkrát zahrala so svojim známym otcom a vypočula si slová chvály. "Musím povedať, že je to vlastne vtipné, takto hrať so svojím dieťaťom na jednom javisku. Zo začiatku som váhal, ale potom som si povedal, že prečo nie. Spýtal som sa Satine a ona na to povedala, že to skúsi... Ja som predstavenie odohral s ortézou, všetko dopadlo dobre a som na ňu pyšný," pochválil pre Aha! svoju dcéru Sagvan Tofi.

​Každodenné skúšky v Divadle Broadway boli náročné a nikto si nedokáže predstaviť, koľko je za tým práce. "Chodím na korepetície, trénujem choreografiu, kostýmy a tiež skúšam spoločné výstupy s tatkom, chcem byť dobrá, tak dúfam, že nič nepokazím," prezradila Satine pred slávnostnou premiérou.