Ewa Farna šokuje telom! Po oblých tvaroch ani stopy, hrdí sa štíhlym pásom a plochým bruchom!

Karanténa s ňou robí divy. Ewa Farna sa na sociálnych sieťach pochválila svojou aktuálnou fotkou a všetkým sledujúcim doslova padla sánka. Speváčka v krátkom svetríku odhalila štíhly pás a žiadne brucho.

Obľúbená speváčka roky pred pôrodom často čelila kritike kvôli zle zvolenému oblečeniu, ktoré nelichotilo jej postave krv a mlieko. Zatiaľ čo všetci sa do nej navážali kvôli kilogramom navyše, pretože ju stále mali zafixovanú ako vychudnuté poskakujúce dievčatko, tak ona bola úplne v pohode. Nedávno ale priznala, že to v podstate brala ako šikanu. "Každé ráno vstávate s tým, že sa pozeráte do zrkadla, ste vychovaná ako sebavedomá žena. Mám skvelú rodinu, skvelého manžela a šťastný život, a zároveň sa každý deň musím stretávať s tým, že vás okolie presviedča o tom, aká ste hnusná, škaredá a tučná, ako s vami vôbec niekto môže byť, a ako by sám so sebou môžete žiť," zverila sa tmavovláska.

​Ako sama povedala, vysoké sebavedomie a podpora rodiny dokázali, že ju to nezomlelo a Ewa Farna z toho dokázala aj vyťažiť. Už hit Mám boky jako skříň u jej fanúšikov zabodovala. "Ewa, že vôbec riešite anonymné hejty. Ste krásna ženská krv a mlieko, úplne v poriadku, riadite sa určite vlastným pocitom, že je všetko v poriadku, a ľudia, čo dokážu napísať, že vyzeráte ako dva kamióny, patria prinajmenšom na psychoterapiu, evidentne majú sami problém, vôbec tomu nevenujte pozornosť," napísala pod fotografiu jedna zo sledujúcich. A práve táto fotka hovorí za všetko. Speváčka vyzerá skvelo! Štíhly pás, ploché bruško a bujné vnady, to je Ewa Farna.

View this post on Instagram

Tekst CZ?? Video PL?? (1post wczesniej) Dnes je to 14 let od me prvni desky Mels me vubec rad!??? Co jste o ni mozna nevedeli❓ ? bylo mi 11, kdyz mi rodice dostali navrh smlouvy na me zastupovani ? prvni pisnicky, ktere jsem na desku mela byly Mels me vubec rad, Zapadly Kram a Vikend ? foceni na desku bylo pro me premierou, kdy jsem na sobe mela pudr? ? par tydnu pote jsem prebrala svou prvni cenu Ceskeho Slavika za Objev roku, obleceni jsme vybiraly s mamou v Tesine ???a proslov jsem si pro jistotu poprve a naposled pripravila✊? ? Pisnicka Avril „ I am with you” byla testovaci pisnickou, kterou jsem musela zazpivat ve studiu abych presvedcila producenty a vydavatele. Byla jsem ten den nemocna a dodnes si pamatuju tu nervozitu. Libila se jim ale natolik, ze trvali aby byla i na desce. Anglictinu jsem ale odmitla a tak byla navrhnuta polstina- ma materstina a taky oduvodneni, ze EWA neni prezdivka, ale me opravdove jmeno✊???❤️ #melsmevubecrad #ewafarna #firstalbum #14yearsago

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93) on