Dara Rolins odhodila všetky zábrany! Podprsenka aj kraťasy šli dole!

Už sa zase vyzlieka. Dara Rolins odhalila zákulisie pikantného fotenia, na ktorom odhodila vršok. Rozhodne sa nemá za čo hanbiť, telo má ako dvadsiatka. Niet divu, že sa pokojne fotí aj polonahá.

Aj keď jej ťahá na päťdesiat, nebojí sa toho. Veď na svojej postave naozaj poctivo maká každý deň. Odhodiť podprsenku a prsia zakryť dlaňou. Toto tu dávno nebolo, horúce fotky z Bali. Teraz jej telo zakrývali len miniatúrne džínové šortky a kozačky rovnakej farby nad kolená. Radosť sa pozerať.

​Speváčka pripravuje tajný projekt, kde ju jej obdivovatelia uvidia v celej jej kráse. "Na placi!" - to bolo jediné, čo k foteniu prezradila. Už teraz je jasné, že to bude bomba.

V krátkom videu zverejnenom na Instagrame sa Dara natriasa v rytme skladby Beyoncé s názvom Run the World (Girls), v ktorej spieva, že svet riadia dievčatá. A zástupkyne nežnejšieho pohlavia to aj patrične oceňujú... "Ste krásna a inšpiratívna žena!," napísala jedna z fanúšičiek do komentárov. "Viac takýchto žien!," objavilo sa tiež na sociálnej sieti. Dara je ozajstnou múzou.

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Tagy: Dara Rolins