Najvýpravnejší seriál Slovania prichádza na JOJku: Pozrite si nadupaný trailer!

Koprodukčný seriál Slovania je najvýpravnejším seriálom v histórii Slovenska, ktorý ulahodí oku aj toho najnáročnejšieho diváka. Nevídaný a ambiciózny vysokorozpočtový televízny projekt už onedlho uvidíte na obrazovkách JOJky!

Veľkolepý príbeh Slovanov znovu ožije v najvýpravnejšom dobrodružno-historickom seriáli Slovania. Nakrúcal sa v unikátnom prostredí na severozápade Ukrajiny v Žytomyrskej oblasti kúsok od hlavného mesta Kyjev. Na týchto miestach boli pre účely seriálu postavené dve historické slovanské drevené dediny. Dobrodružno-historický seriál televízie JOJ vznikol v réžii Petra Bebjaka s producentkou Wandou Adamík Hrycovou, kameramanom Martinom Žiaranom a v spolupráci s ukrajinskými partnermi. Prinesie pohľad na život Slovanov, obyvateľov Karpatskej kotliny v 7. storočí nášho letopočtu, ktorý bol plný dramatických zvratov a udalostí.

Seriálová novinka by sa mala na obrazovky JOJky dostať už čo nevidieť. „Veľký rok so Slovanmi sa blíži. S medzinárodnými tvorcami a špecialistami na raný stredovek vznikol náš najväčší dvanásťdielny seriálový projekt, ktorý sa po jednej z najvýnimočnejších výrob a náročnej postprodukcii uvedenia dočká v roku 2021. Fiktívna rekonštrukcia historického obdobia 7. storočia spred spojenia slovanských kmeňov bude postavená na dvoch hlavných dejových líniách a prepletená motívmi slovenskej a ukrajinskej ľudovej slovesnosti zachytenej v piesňach, poverách či rozprávkach. Príbeh plný mystických a fantazijných prvkov je posadený do prostredia Karpatskej kotliny, v ktorej sa život zmení na boj o prežitie po príchode plieniacich kočovných kmeňov Avarov,“ napísal generálny riaditeľ Televízie JOJ Marcel Grega na svojom facebookovom profile. S televíznymi divákmi sa zároveň podelil o nadupaný trailer, ktorý naznačuje, na čo sa v seriáli Slovania môžeme tešiť. Pozrieť si ho môžete vo videu HORE!

Najväčší seriálový projekt JOJky a najvýpravnejší seriál v histórii s prvkami fantasy má hviezdne herecké obsadenie. Vo výpravnej sérii s prvkami fantasy sa predstavia mnohé herecké hviezdy, ako napríklad Zuzana Fialová, Juraj Loj, Richard Autner, Dušan Cinkota, Michal Režný či Andrej Hryc.

Tagy: Slovania