Posledná fotka Andyho Hryca hovorí za všetko: Leukémia ho neuveriteľne zmenila!

V apríli Slovensko šokovala správa o vážnej diagnóze Andyho Hryca. Lekári hercovi diagnostikovali akútnu leukémiu. Andy sa s chorobou statočne pasuje, ale viditeľne stráca na váhe. Na aktuálnych fotkách je takmer k nepoznaniu.

​Posledný novembrový deň oslavuje meniny Andrej. Slovenský herec Andy Hryc v tento deň oslávil nielen svoje meno, ale aj narodeniny. Jeho dcéra Wanda Adamík Hrycová svojho milovaného otca preto vzala do bratislavského Horského parku, kde zašli na terasu jedného z miestnych podnikov, ktorý sa volá Funus. "Môj otec dnes oslavuje meniny aj narodeniny. Zo žartu vravieva, že mal šetrných rodičov, ktorí mu dali meno Andrej len aby ušetrili na darčekoch. A pretože bol dnes krásny slnečný deň, vzala som ho na prechádzku do jeho obľúbeného podniku, kam chodieva už viac než 50 rokov a je tam stálym štamgastom," prezradila Wanda.

Pohľad na ťažko chorého umelca doslova trhá srdce. Pol roka tvrdého boja so zákernou diagnózou sa na ňom viditeľne podpísalo. Andy Hryc rapídne schudol a dnes v ňom toho dobre živeného chlapa len ťažko nájsť. Napriek všetkému mu nechýbal úsmev na tvári. A jeho dcére taktiež. "Ja tam s ním jazdím od detstva a mám pocit, že sa tam za tie roky veľa nezmenilo. Teda popravde, nezmenilo sa tam vôbec nič. Preto asi máme Funus všetci tak radi. Sú proste na svete istoty, ktoré nesklamú. Happy BDay, tati, a ďakujem za krásny deň," napísala blondínka k fotke, pričom nezabudla dať aj hashtag lubimta.

https://www.facebook.com/photo?fbid=10158896908280750&set=p.10158896908280750

Tagy: Andy Hryc