Peter Nagy vymenil gitaru za hrable! Aha, čo má vo svojej obrovskej záhrade!

Spevák Peter Nagy sa pred troma rokmi usadil v Senci. V meste pri Bratislave si kúpil dom, ktorý si zariadil v provensálsko-toskánskom štýle a vrhol sa na obrovskú záhradu, ktorú si doslova "vyšperkoval".

Kvôli pandémii koronavírusu prišiel Peter Nagy o takmer všetky koncerty a vystúpenia. Napriek tomu nelení. Pustil sa do zvelebovania záhrady, ktorá je súčasťou jeho vily. Tá skutočne berie dych, pretože je osadená stromami, kvetmi a nechýba tu ani staré piano.

​https://www.facebook.com/PeterNagyOfficial/photos/3459822367387918

Jeseň trávil práve v oáze svojho pokoja a nepopíjal pritom vo svojej záhrade len kávu pod stromami, kde má letné posedenie, ale aj hral a vyrábal kŕmidlo pre vtáky. "V našej záhrade sa snažíme pomáhať prežiť zimu aj vtákom. Je to krásny pocit, keď ráno čaká na kŕmenie zástup vrabcov, hrdličiek, sýkoriek...," okomentoval fotku s niekoľkými kŕmidlami hudobník.

Jeseň jeho záhradu zasypala lístím, a tak sa Peter Nagy pustil do hrabania a upratovania. "Nikdy som sa nebál práce, tak som bol vychovaný, ale keď som pred revolúciou kupoval prvý dom, netušil som, ako sa mám starať o záhradu. Netušil som, že je to tak časovo náročné. A veľakrát aj fyzicky. Neuškodí mi to! Fitká nám zatvorili, tak to je celkom fajn náhrada. Druhá záhrada môjho života je oveľa ľahšia. Teším sa zo zázraku prírody. Dnes sa teším z farieb lístia, to mi stačí na prežitie. Nádhera," pochválil sa. Jeho záhrada so zákutiami, ktoré dotvárajú vintage doplnky a všemožné kúsky z bazárov, je naozaj skvostná a romantická.

https://www.facebook.com/PeterNagyOfficial/photos/3465851623451659

https://www.facebook.com/PeterNagyOfficial/photos/3519149704788517

Tagy: Peter Nagy