Speváčka Madonna zomrela?! Zmätení fanúšikovia ju pochovali zaživa kvôli smrti inej ikony!

Nedávno svetom otriasla správa, že najslávnejší a najlepší futbalista v histórii Diego Maradona (†60) skonal. Podobnosť jeho priezviska s menom popovej kráľovnej si, mierne povedané, vybralo svoju daň - zmätení fanúšikovia Madonny speváčku na sociálnych sieťach totiž predčasne pochovali.

Maradonov odchod oplakal celý futbalový svet. Ľudia mu vzdávali hold, prejavovali úctu a spomínali na jeho úspechy. V tom istom momente sa to isté odohrávalo aj vo svete hudobnom, trúchlilo sa však za niekoho úplne iného - popovú legendu Madonnu. Tú fanúšikovia, obrazne povedané, pochovali zaživa.

​Jej meno s prižmúrením oka a zapchatými ušami totiž znie podobne ako futbalistovo priezvisko, stačilo tak niekoľko zachmúrených príspevkov a strhla sa lavína predčasných a zbytočných kondolencií. Fanúšikovia Madonny vyjadrovali úprimnú sústrasť jej rodine, vytvárali dojemné hudobné videá s rokom úmrtia 2020, plakali nad stratou zmyslu svojho života. Jej meno sa dokonca objavilo v sekcii futbal na Twittri a patrilo k najpoužívanejším hashtagom dňa.

Kolektívne pochovávanie stále živej a zdravej autorky hitov Like a Prayer alebo Music sa s vysvetlením nedorozumenia pokúsili prerušiť bdelí fanúšikovia, časť užívateľov sietí sa medzičasom činila a hádzala vtipné reakcie, ako bude Madonna reagovať, keď sa zobudí a zistí, že je vlastne mŕtva. Aj keď len na internete...

Tagy: Madonna