Na JOJku prichádza seriálový hit Modrý kód: Hviezdne obsadenie a napínavé príbehy!

Na obrazovkách televízie JOJ už dnes štartuje úspešný český seriál Modrý kód, ktorý si u našich susedov získal tisícky fanúšikov. Seriál nás prenesie na urgentný príjem nemocnice, kde sa začína boj o život pacientov.

Ste na urgentnom príjme a začína sa boj o život. Niekomu život zachránia, ale musia rátať aj s úmrtiami. Seriál Modrý kód z prostredia urgentného príjmu v nemocnici Rubava sleduje prípady inšpirované skutočnými osudmi pacientov, lekárov a zdravotníkov.

Takzvaný Modrý kód sa vyhlasuje pri neštandardných situáciách, od náhleho ohrozenia pacienta na živote až po mimoriadnu udalosť, napríklad hromadné nešťastie, kedy musí byť v pohotovosti celé oddelenie a všetky zložky záchranného zboru. Seriál Modrý kód nás prenesie na urgentný príjem nemocnice, kde sa boj o život pacientov začína. Verne zobrazuje realitu lekárskeho prostredia, pretože na jeho príprave spolupracoval široký tím odborných poradcov z radov záchranárov a lekárov.

Modrý kód Zdroj: prima

Seriál Modrý kód sa u našich českých susedov stal obrovským hitom a má za sebou už niekoľko sérií. Okrem zaujímavých a napínavých príbehov o záchrane života sa môžete tešiť aj na skvelé herecké obsadenie. V Modrom kóde si totiž zahrala česká herecká špička. Sabina Laurinová, Roman Zach, David Gránský, Saša Rašilov, Kateřina Brožová, Daniela Šinkorová či Eva Burešová sú skrátka zárukou kvality!

Sledujte seriál Modrý kód každý pracovný deň o 16:20 na JOJke!

Tagy: Modrý kód