Katka Knechtová konečne prehovorila o svojej novej láske: Jej srdce si získal TENTO muž!

Sympatická Prešovčanka patrí medzi celebrity, ktoré si svoje súkromie prísne strážia. Teraz však urobila výnimku a prezradila, že je šťastne zadaná. Komu sa podarilo získať si jej srdce?

Tmavovláska Katka Knechtová je bez pochýb jednou z najlepších slovenských speváčok. Produkuje piesne s chytľavými melódiami a zaujímavými textami, ktoré pozná takmer každý z nás. Hoci sa v šoubiznise pohybuje už dlhé roky, o jej súkromnom živote sa vie len máločo. Katka si totiž odjakživa svoje súkromie prísne stráži a nechváli sa každou novinkou na sociálnej sieti či v rozhovoroch. Tentoraz však urobila výnimku a konečne prezradila to, čo jej fanúšikov tak dlho zaujímalo.

Speváčka je už takmer rok šťastne zadaná a zaľúbená. Zaujímavosťou však je, že jej súčasný partner je taktiež z hudobnej brandže a pozná sa s ním 24 rokov!Okolo môjho súkromia je ticho už dlho, ale to neznamená, že nemám nikoho. Prezradím, že mám priateľa, od februára. Je to človek, ktorého poznám už veľa rokov, prvýkrát sme sa stretli, keď som mala 15. Dokonca som sa dozvedela, že som bola láska jeho života. Prežívam šťastné obdobie, po tých všetkých pádoch je to niekto, s kým si viem predstaviť život. Tak, verím, že to bude dobré," povedala Katka pre Top Star. Držíme palce!