Šestdesiatnička Michelle Pfeiffer ohuruje mladistvým výzorom: TOTO je jej tajný recept!

Blonďavá herečka patrí medzi najkrajšie ženy Hollywoodu a to aj napriek tomu, že onedlho na torte sfúkne až 63 sviečok. Hoci jej tvár už zdobia nejaké tie vrásky, stále vyzerá veľmi mladistvo. Jej receptom nie sú plastické operácie, ale životný štýl. Na čo teda nedá dopustiť?

Herečka Michelle Pfeiffer začala svoju hereckú kariéru ešte v 80. rokoch, no dodnes patrí medzi najobsadzovanejšie herečky. Vďačí za to nielen svojmu talentu a nadaniu, ale určite aj mladistvému výzoru, ktorý sa jej podarilo udržať aj vo veku 62 rokov. Keď sa jej novinári v rozhovoroch pýtajú, aký je jej elixír mladosti, vždy sa na začiatok len zasmeje. Je to jednoduché! Jedzte dobre, cvičte a veľa sa vyspite!Charizmatická blondínka bola dlhé roky vegánkou a tento typ stravovania mal podľa jej slov blahodárne účinky na jej zdravie. Toto jedlo je oveľa zdravšie a vyhnete sa tak množstvu toxínov, ktoré prispievajú k starnutiu pokožky. Rozdiel som si na sebe všimla krátko po tom, ako som sa stala vegánkou,“ vysvetlila Michelle. Časom však prešla na paleo diétu, ktorá je plná chudého mäsa, ovocia, rýb, zeleniny, orechov a semien. Dôležitou súčasťou jej života je aj voda. Namiesto sladkých nápojov vypije dva litre čistej vody, ktorú kombinuje so zeleným Matcha čajom.

Okrem stravy sa udržiava vo forme aj pravidelným pohybom. Miluje beh, tanec, cvičenie v domácej posilňovni, pilates a jogu. Zaujímavosťou tiež je, že Michelle je naozaj ranným vtáčaťom. Každý deň vstáva veľmi skoro, niekedy už o tretej ráno. Napriek tomu, že vyzerá výborne a jej tváre sa zatiaľ nôž plastického chirurga nedotkol, nevylučuje, že možno v budúcnosti podstúpi nejaký zákrok. „Myslím si, že čím je žena staršia, tým je ťažšie povedať, že to nikdy neurobí. Najmä, keď je na očiach verejnosti,“ uzavrela s úsmevom.

Vychutnajte si film Ant-man a Wasp aj s herečkou Michelle Pfeiffer už dnes o 20:35 na JOJke!