Päťdesiatnička Jennifer Aniston sa ukázala bez štipky mejkapu: Pozrite, aká je krásna!

Sexi herečka oslávi vo februári 52. narodeniny, no len málokto by jej tento vek aj skutočne hádal. Predstaviteľka Rachel z kultového seriálu Priatelia sa už roky prakticky nemení a vyzerá to tak, akoby našla elixír mladosti.

Často býva považovaná za jednu z najsexi žien Hollywoodu a dlhé roky vyzerá stále rovnako. Reč je o herečke Jennifer Aniston, ktorá vo februári oslávi 52. narodeniny, no pri pohľade na ňu to znie až neuveriteľne. Tvár prakticky bez vrások, žiadne kilá navyše – len dokonalá postavička, ktorú by jej mohli závidieť aj tínedžerky a mladistvý imidž. To je kombinácia, ktorá jej skrátka uberá z veku. Priam neskutočné je ale to, že rovnako perfektne vyzerá aj bez mejkapu a vo vyťahanom tričku.

Nestarnúca päťdesiatnička sa totiž na svojom profile na sociálnej sieti bez problémov prezentuje bez nánosov šminiek, dokonalého účesu, v dioptrických okuliaroch a v ležérnych domácich outfitoch. Takto prirodzene však vyzerá rovnako perfektne ako na červenom koberci. Hladká tvár a šarmantná krása tak evidentne nie sú dielom len šikovnej maskérky. Nuž, to len potvrdzuje myšlienku, že žena je najkrajšia vtedy, keď je prirodzená.

Vychutnajte si Jennifer Aniston vo filme Deň matiek už dnes o 20:35 na JOJke!