TOP 5 zaujímavostí o filme Švagor na odstrel: TOTO ste určite nevedeli!

Posledné dva roky sa Ben, strážnik zo strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi, že nie je blázon len do počítačových hier, ale aj do detektívovej sestry. Ako to celé dopadne?

​Ben musí dokázať svojmu budúcemu švagrovi Jamesovi, že si jeho atraktívnu sestru skutočne zaslúži. Detektív James požiada Bena, aby s ním strávil dvadsaťštyri hodín v službe, a vôbec ho nešetrí. Vývin udalostí ale nakoniec prekvapí aj skúseného detektíva. Posledné dva roky sa Ben Barber, strážnik zo strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi Paytonovi, že nie je blázon len do počítačových hier, ale aj do jeho sestry. Keď Bena konečne prijmú na policajnú akadémiu, James ho posadí na miesto spolujazdca služobného auta, aby ho poriadne vystrašil a ukázal mu, že na prácu v polícii nemá. Udalosti divokej noci ich ale zavedú k najnebezpečnejšiemu zločincovi v meste a James na vlastnej koži pocíti, že Ben nemá od prudkých slov ďaleko k činom.

TOP 5 zaujímavostí o filme Švagor na odstrel

1. U Bena doma visí plagát na hru "Mass Effect 3". Všimnete si ho ku koncu filmu počas bitky Bena s Omara.
2. O Benovi sa hovorí ako o trpaslíkovi. Kevin Hart je v skutočnosti len o desať centimetrov nižší ako Ice Cube.
3. Počas rozhovoru o gangstrovi Omarovi sa Ben pýta, či má jazvu na tvári. Ide o odkaz na postavu menom Omar Litte. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jazvou na tvári.
4. Keď je Ben obkľúčený bandou motorkárov, cituje postavu Denzela Washingtona z filmy Training Day. Ide o jeden z mnohých odkazov na spomínaný film.
5. James Payton vo filme šoféruje Dodge Charger SRT-8 s obsahom 5,7 litrov.

Nenechajte si ujsť film Švagor na odstrel už dnes večer o 20:35 hod. na JOJke!