Simona Krainová ukázala 30 rokov starú fotku! Šelma plná snov alebo kočka s ostrými pazúrmi?

Aj keď je Simona Krainová na sociálnych sieťach za dámu kypiacu zdravým sebavedomím, ktorá nejde pre ostré slovo ďaleko, v skutočnosti sa aj ona k tomuto životnému postoju musela postupom času prepracovať. V čase svojej mladosti sa na "dravú šelmu", ktorou dnes je, musela len hrať...

​Hoci na to Simona Krainová nevyzerá, už o dva roky oslávi okrúhle päťdesiate narodeniny. A keď na Instagrame zverejnila fotku starú neuveriteľných 29 rokov, len málokto dokázal uveriť, že ju od kráskinej súčasnej vizáže delí toľko rokov... Čas sa totiž na jej tvári takmer nijako nepodpísal a jedinou premenou, ktorú modelka za tie roky prekonala, bola tá vnútorná.

S polstoročím na krku je z nes dnes žena veľmi aktívna na sociálnych sieťach, ktorá na všetky kritické komentáre vždy veľmi ostro reaguje, so zabehnutým biznisom, vlastnou značkou a tiež telom, aké jej môžu ženy o dvadsať rokov mladšie závidieť.

Čierno-biela momentka, ktorou sa pochválila na internete, vznikla v roku 1992 v Paríži, na začiatku jej modelingovej kariéry. "Akože dravá šelma mačkovitá, čakajúca niekde za rohom, až zaútočí na veľký svet... Ale niekde vo vnútri zmätená, plná strachu a očakávania," opísala svoje mladšie ja modelka. Svet, v ktorom si vyšliapávala svoju cestičku, bol vtedy úplne iný. "Žiadne mobilné telefóny (peniaze na tehlu od Motoroly som nemala), žiaden skype, whatsApp, instáč, facebook, žiadny kontakt so svetom okolo." Kráska, ktorá sa netají tým, že nedoštudovala ani len strednú školu, priznáva: "Jediné, čo som vtedy v ušiach počula každý deň veľmi intenzívne, bol tlkot môjho srdca. Absolútne ohlušujúci. A hovorilo mi jasne a zrozumiteľne: Bež si za svojím snom, neboj sa, ty to dáš. A tak som ho slepo počúvala. Ako vždy mal prednosť pred mojím rozumom."