Kristína Tormová ukázala brucho po pôrodoch a operáciách: Za TÚTO fotku ju ženy milujú!

Sympatická herečka a spisovateľka je známa tým, že si nedáva servítku pred ústa a na sociálnych sieťach dosť otvorene vyjadruje svoje názory. Trojnásobná mamička často hovorí aj o tabuizovaných témach a namiesto dokonalej instagramovej reality ukazuje tú skutočnú. A jej fanúšičky ju za to milujú!

Herečka, autorka a spisovateľka Kristína Tormová je typická tým, že si rozhodne servítku pred ústa nedáva, neriadi sa žiadnymi konvenciami a navyše je nielen vzorom, ale aj akýmsi hlasom mamičiek a reálnych žien. Na svojom profile na sociálnej sieti sa totiž otvorene vyjadruje aj k témam, ktoré sú stále akýmsi tabu. Okrem toho fanúšičkám ukazuje reálny život a problémy s ním súvisiace. Nie dokonalú instagramovú realitu, na akú sme u mnohých hviezd zvyknutí. Pred časom sa rozhodla vyjadriť aj k niečomu, o čom sa stále len tak potichu šepká, hoci žijeme v roku 2021. Ide o menštruáciu, o ktorej sa ženy veľmi často boja alebo hanbia rozprávať, aj keď ide o tú najprirodzenejšiu súčasť života. Naučiť sa ľúbiť menštruáciu nie je ľahké. Lebo to je také, že o tom sa nehovorí, že je to nechutné. Ja neviem, za mňa je to krásne, i keď miestami otravné. Je dokonalé, že menštruácia a vôbec niečo ako ženské telo existuje,“ napísala Tormová k fotke, na ktorej pózuje v menštruačných nohavičkách.

Na snímke Kristína odhalila aj svoje bruško, ktoré je po troch pôrodoch a operáciách pochopiteľne poznačené jazvami. To brucho? Tri deti vytvorilo a tie jazvy sú z troch mojich operácií. Tá napravo je môj niekdajší vývod," vysvetlila vo svojom statuse. Tormovej otvorený prístup k menštruácii a tiež to, že ukázala, že nie každá žena má po pôrode dokonalé hladké a svalnaté brucho , si získalo od žien množstvo pozitívnych reakcií. Viaceré známe tváre zo šoubiznisu, ale aj ženy s občianskym zamestnaním jej pod snímkou nechali veľa krásnych komentárov. Tie hovorili jasnou rečou – chceme sa pozerať na reálny život a na reálne telá, nie na vyumelkovanú, vyfiltrovanú a upravenú krásu. Skvelé, tlieskame!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)