Rytmus sa zastal Dominiky Cibulkovej! Neodpustil si ani TAKÚTO kritiku voči Slovákom!

Slovenský raper Rytmus sa zastal bývalej tenisky Dominiky Cibulkovej. Tá má za sebou v poslednej dobe nejeden škandál.

Po tom, čo sa Dominika Cibulková nechala spolu s manželom prednostne zaočkovať proti koronavírusu, spustila sa na ňu paľba kritiky zo strany fanúšikov, ale aj ďalších celebrít. Bývalá tenistka však ešte priliala olej do ohňa, keď po zaočkovaní navštívila Maledivy. 

Dominika Cibulková si pravdepodobne po negatívnych reakciách sledovateľov na svojej sociálnej sieti zablokovala možnosť komentovania svojich príspevkov.

Napriek tomu, že sa športovkyňa snažila svoj skutok odčiniť napríklad dobrovoľníctvom v nemocnici, kritike čelí naďalej. Na to reagoval Patrik Vrbovský známy ako Rytmus, ktorý v rozhovore pre Startitup uviedol: „Zase to beriem tak, že typická Slovač sa vybúrila na nej. Nemyslím si, že zaslúžila až taký hejt. Určite to neurobila naschvál. Možno, keby jej povedali, čo to spôsobí, tak do toho nepôjde," reagoval na otázku moderátora, ktorý sa ho pýtal, čo si myslí o prednostne očkovanej Cibulkovej.

Napriek tomu si však manžel Jasminy Alagič neodpustil kritiku ani voči samotnej Cibulkovej. „No, to bol prepal. Je to prepal voči tým ľuďom, ktorí sú v prvej línii, pomáhajú chorým a možno sa nedostali ani na radu," uviedol Rytmus v rozhovore pre portál.

Zdroj: IG - @rytmusking