Ivana Christová je už babička! Pozrite, ako jej to svedčí!

Aj keď je babičkou, naozaj na to nevyzerá. Prvá novodobá Miss Československa z roku 1989 Ivana Christová novú rolu prijala veľmi rýchlo a sedemtýždňová vnučku Zoju si naplno užíva.

Jediná dcéra Ivany Christovej Daniela priviedla na svet svoje prvé dieťa na začiatku februára tohto roku. Kým novopečená mamička sa už s malou náručí aj v kočíku pochválila, jej slávna matka až teraz.

Zdroj: IG - @danielachristova

A aby jej to seklo ešte viac, tak ju dcéra nalíčila. Pretože rovnako ako jej mama pracuje v kozmetickej firme. Ivane to s rozkošnou vnučkou v náručí naozaj pristane. A pristalo jej to tiež kedysi, keď sa ona v 23 rokoch stala matkou a porodila Danielu. Gény krásy majú totiž v rodine po generácie, aj najstaršia žena z rodu, matka Ivany Otília vyzerá stále pôvabne.

Daniele Christovej to ako mamičke poriadne svedčí. Vôbec nevyzerá na to, že pred pár týždňami priviedla na svet svoje prvé dieťa!

Škoda, že niekdajšia kráľovná krásy nemala v živote toľko šťastia na mužov a momentálne je sama. Manželstvo s otcom jedinej dcéry, francúzsko-vietnamským režisérom a podnikateľom Danielom Ubaudem, skončilo po troch rokoch. Ten má z ďalšieho vzťahu syna Anthonyho, s ktorým je Daniela v kontakte cez internet. Čo dokazujú aj jeho srdiečka pod fotkami nevlastnej sestry.