Hollywoodska hviezda Margot Robbie má na Slovensku dvojníčku: Aha, ako sa podobajú!

Blondínka známa z mnohých úspešných hollywoodskych filmov si získala množstvo fanúšikov nielen vďaka svojmu hereckému nadaniu, ale aj vďaka krásnej tvári. Vedeli ste však, že rodená Austrálčanka má na Slovensku nemenej krásnu dvojníčku? Je to východniarka a mnohí z vás ju určite dobre poznajú!

Úspešná herečka Margot Robbie sa narodila v Austrálii, no skutočne úspešnú kariéru rozbehla až po príchode do Ameriky. Po menších úlohách v rôznych filmoch zahviezdila v snímke Vlk z Wall Street v roku 2013 a odvtedy sa jej ponuky na kasové trháky len tak hrnuli. Zo všetkých spomenieme úspešné filmy ako Suicide Squad, Ja, Tonya, Šokujúce odhalenie, Vtedy v Hollywoode či Mária, krášovná škótska. Počas svojej doterajšej kariéry získala 2 nominácie na Oscara, 2 nominácie na Zlatý Glóbus a 5 nominácií na cenu Bafta. A to má len sviežich 30 rokov.

Nemenej úspešná a rovnako krásna je aj jej slovenská dvojníčka pochádzajúca zo Svitu. Módna blogerka Ivanka Antal Petrušová, fanúšikom známa ako Sweetlady Lollipop, totiž hollywoodskej herečke akoby z oka vypadla. Súmerná tvár, krásne modré oči, šťavnaté pery, tvar nosa, rovné zuby biele sťa perličky, aj výraz. To všetko majú tieto krásky spoločné a tak niet divu, že na niektorých fotkách vyzerajú ako sestry. Zrejme naozaj platí okrídlená veta, že každý z nás má niekde na svete svojho dvojníka. Čo poviete?

Sledujte film Mária, kráľovná škótska už dnes o 22.25 na JOJke!