Beyoncé oslavuje významné okrúhliny: Tento vek by jej tipoval len málokto!

V remakeu svetoznámeho animovaného filmu Leví kráľ sa objavila aj Beyoncé, ktorá v septembri oslavuje okrúhle narodeniny.

V najnovšej verzii Levieho kráľa sa speváčka predstavila v úlohe levice Naly. Beyoncé do úlohy priniesla to, čo je pre ňu typické - vášeň a oheň. Leví kráľ vďaka vynovenému spracovaniu získal novú šťavu, no zachoval si to, čo je pre neho typické. Nechýba silný príbeh, ktorý už od roku 1994 patrí medzi jedny z najlepších rozprávok, aké boli kedy uvedené na filmový trh.

Zdroj: IG/ beyonce

Fanúšikovia sa okrem toho dočkali vynoveného playlistu. Titulná pieseň Spirit, ktorú má na svedomí práve speváčka, zožala obrovský úspech. V klipe sa Beyoncé predviedla ako dokonalá diva. Nechýbajú farebné outfity typické pre africký kontinent.

Vypočujte si titulnú skladbu k novej verzii Levieho kráľa od Beyoncé:

Úspešná americká speváčka štvrtého septembra oslávi významné okrúhliny. Štyridsať rokov by jej tipoval len málokto. Beyoncé je stále rovnako sexi ako v úvode svojej kariéry. Môže za to nepochybne fakt, že je speváčka neustále v pohybe. V kondícii ju udržuje najmä jej milovaný tanec! 

Nenechajte si ujsť Levieho kráľa dnes o 20:35 na JOJke!