Blake Lively ako módna ikona tohto storočia: Jej jesenné outfity chcete mať doma!

Blake Lively, ktorá sa preslávila v seriáli z prostredia v newyorskej smotánky, je známa svojím vycibreným vkusom na módu a inšpiruje ním nejednu ženu!

Možno ste netušili, že Blake je sama sebe stylistkou. Celoročne funguje bez osobného stylistu, bez ktorého si nejedna celebrita nevie predstaviť svoj život. Krásne herečka priznáva, že miluje módu a tvorenie outfitov a o tom, že jej to ide na jednotku sa môžete presvedčiť sami a ľahko sa jej módou inšpirovať - nejde totiž o žiadne kúsky, ktoré by ste v podobnom prevedení nenašli v žiadnom z bežne dostupných obchodov. Okrem toho však u nej nájdete kvalitné kúsky od svetoznámych módnych návrhárov, ktorí si ju neraz vyberajú ako svoju tvár! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blake Lively (@blakelively)

 

Manželka Ryana Goslinga najradšej nosí dievčenské šaty, ale ako kontrast k romantickému štýlu, priznáva tiež lásku k pánskemu šik. Často na nej uvidíte elegantné kostýmy aj najrôznejšie vestičky. Okrem elegantných vzorov, si často vyberá tiež výrazné farby. Na svoj štýl nezanevrela počas tehotenstva a ani teraz, keď už má s Ryanom Reynoldsom tri deti. Je teda inšpiráciou pre mnoho žien nielen vďaka štýlu, ale aj vďaka svojmu prístupu k móde! 

Sledujte film Rytmická sekcia s Blake Lively dnes o 20:35 na JOJke! 

Tagy: blake lively