Halle Berry šokuje mladistvým vzhľadom: Najnovšími snímkami popiera svoj vek!

Američanka vyzerá v päťdesiatich piatich rokoch minimálne o dvadsať rokov mladšie! Na sociálnej sieti sa podelila o svoje fitness triky, ktoré jej k mladistvému vzhľadu dopomáhajú!

Dvojnásobná mama a úspešná herečka Halle Berry vie, ako sa o seba správne starať. Život jej nedal veľmi na výber. Oscarová hviezda totiž trpí cukrovkou. No ani tá ju nezastrašila. Krásna päťdesiatnička sa svojej diagnóze podriadila a disciplína sa jej vypláca. Dnes sa v znamení tejto vážnej choroby nesie celý jej životný štýl. Rovnako aj stravovanie herečkiných detí: dcérky Nahly a synčeka Macea. A všetkým to prospieva.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Halle sa delí zo svojim fanúšikmi o fotografie zo svojich tréningov na Instagrame pod hasthagom #FitnessFriday. V nich odhaľuje presne to, čo robí, aby si udržala svoju dokonalú a vypracovanú postavu. Ako sa pred časom vyjadril jej tréner, herečka je v takej kondícii, akoby mala nie 55, ale menej ako 30 rokov. Pre jej fanúšikov je veľkou praktickou pomôckou aj to, že pod každou fotografiou sa zveruje aj so svojimi tipmi na to, ako byť stále fit. 

Podľa krásnej herečky nie je nič horšie, ako chodiť do fitness centra a cvičiť niečo, čo nenávidíte. Napríklad, ak opovrhujete behom, skúste inú formu kardio cvičenia, ako je napríklad plávanie alebo tanec. Nájdite si cvičenie, ktoré vás robí šťastnými. Základom pred každým tréningom je strečing - fitness podľa nej nie je len o behu a zdvíhaní činiek. Herečka neprežije jediný deň bez meditácie, čo jej pomáha zrelaxovať a uvoľňovať telo aj myseľ. S tým súvisí aj pozitívne myslenie. Môže to znieť ako klišé, no práve vaše myšlienky dokážu z veľkej časti ovplyvňovať to, ako sa vám cvičí. Berryno tajomstvo pri hľadaní svojej vnútornej sily znamená dostať sa do pózy, ktorá priamo vycibruje našu psychiku, ísť tvárou v tvár nepríjemnému problému. Halle neraz prekonáva vlastné limity, a to učí aj svojich fanúšikov! 

​Sledujte film Tiesňová linka s Halle Berry dnes o 20:35 na JOJke! 

Tagy: Halle Berry