Dokonalá vianočná výzdoba a dieťatko v náručí: Aj TAKTO prežili sviatky známe tváre!

Štedrý deň už máme za sebou a poriadne ho oslávili aj naše známe tváre. Niekto si doprial, iný ho strávil v práci či s rodinou!

Marta Jandová ako moderátorka českého rádia Frekvence 1 strávila doobedie v práci. Jej práca je však pre ňu v prvom rade koníčkom, preto si takýto sviatočný deň poriadne užila a obliekla sa so svojím kolegom do vianočného overalu. Večer sa už tešila z prítomnosti svojej rodiny, no okrem nej aj z troch psíkov, ktorých tiež nastajlovala do sviatočného ako "Troch kráľov".

 

Martin kolega z Talentu David Gránsky prežil vianočný večer so svojou milovanou manželkou Nikolou. Inak to nemala ani Jasmina Alagič, ktorá prežíva Vianoce s manželom Rytmusom a synom Sanelom. Jej Vianoce nemôžu byť bez poriadnej výzdoby a vianočných outfitov!

 

Moderátorka obľúbenej chalupárskej relácie taktiež strávila Vianoce s rodinkou. Jej synovia jej pomáhali postaviť stromček a Katka Jesenská sa nahodila do červenej farby, ktorá jej neskutočne pristane. Je o nej dobre známe, že módu miluje, a preto by ste ju doma na Vianoce v teplákoch našli len veľmi ťažko!

Na stole Dominiky Cibulkovej nechýbala poriadne luxusná výzdoba a v obývačke obrovský strom. Aj pre ňu sú však sviatky o rodine, preto si s milovaným manželom a synčekom spravili krásne fotografie pred stromčekom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Rodinné fotografie plné lásky a šťastia neobišli ani rodinu Márie Čírovej. "Kým máme jeden druhého, máme celý svet," napísala speváčka k fotografii na svojom Instagrame. Okrem toho si ešte pred Vianocami so svojou dcérkou, ktorá umelecké gény zdedila aj po nej, strihla krásny duet, ktorý rozhodne stojí za vypočutie a jeho chytľavý text, ktorí si dievčatá samé napísali, sa vám ľahko dostane do hlavy:

Dvojičky Nízlové strávili Štedrý deň spolu a so svojimi detičkami - dcérkou Neou, pre ktorú sú to prvé Vianoce a Lindou, ktorá prežíva druhé sviatky. Veronika, ktorá prednedávnom porodila, sa dokonca pochválila rozkošnou fotografiou svojej dcérky inšpirovanou vianočným škriatkom. 

Zdroj: Instagram

​Aj Soňa Skoncová a Saša Orviská trávia najradšej sviatky v náručí so svojimi malými ratolesťami. Inak to nemá tento rok ani Dominika Kavaschová, ktorá si užíva prvé vianočné sviatky ako mama a takto rozkošne sa vyfotografovala so svojím partnerom Danielom Fischerom a dcérkou Maiou! 

Zdroj: Instagram

Tagy: Vianoce