Katka Jesenská sa pochválila fotografiou so synmi: WOW, veď vyzerá úplne ako ich sestra!

Obľúbená moderátorka TV JOJ sa na svojom Instagrame podelila o fotografie so synmi z maturitného plesu jedného z nich. Z malých chlapcov vyrástli poriadni fešáci. Čo poviete?
Sympatická blondínka, ktorá je tvárou obľúbenej relácie Na chalupe, sa okrem práce naplno venuje aj svojim dvom synom. Obaja sú už dospeláci a pri pohľade na nich je jasné, po kom zdedili gény. Jeden z jej synov tento rok ukončil štúdium na strednej škole a Katke sa ušla dôležitá úloha - na jeho stužkovej mala príhovor za rodičov. "Môj drahý synku  už si teda oficiálne dospelý. Kedy sa to stalo?" Rozcítila sa na svojej sociálnej sieti Katka. Priznala zároveň, že z príhovoru mala obrovský rešpekt. "Keď si ma so svojimi spolužiakmi požiadal o príhovor za rodičov, dostala som trému. Trému, ktorú som nezažila ani pri moderovaní live televízneho prenosu!" Pre moderátorku bolo miesto konania stužkovej zároveň spomienkou, keďže tam pred niekoľkými rokmi sama zakončila svoje stredoškolské štúdium!
Zdroj: IG/katarina_jesenska

Katarína má vo svojich dvoch synoch – v mladšom Samkovi a staršom Jakubovi - silnú oporu. Okrem toho, že po mamine zdedili krásu, dostali do vienka aj jej šikovnosť a pracovitosť, takže sa v živote určite nestratia!

Sledujte reláciu Na chalupe dnes o 16:50 na JOJke!