Ďalšia modelka v rodine? Pozrite sa, ako rastie do krásy vnučka Ivany Christovej!

Niekdajšia Miss Československo 1989 Ivana Christová je nielen pyšnou matkou jedinej dcéry Daniely, ale tiež babičkou vnučky Zoji. Ako sa ukázalo, tak oslňujúca krása sa u nich v rodine skrátka dedí z generácie na generáciu!

Ročná Zoja zdedila ich gény krásy a nebude dlho trvať, než kvarteto "Christoviek" niekto zveční na titulnú stranu. Niekdajšia kráľovná krásy Ivana je na svoju dcéru pyšná, a tak jej k narodeninám napísala veľmi dojemný odkaz na sociálnu sieť. „Dnes v noci som nemohla spať, preletel mi cez hlavu cely náš spoločný doterajší krásny život. Milujem ťa z hĺbky svojej duše, ďakujem bohu a vesmíru, každučký deň, za takú úžasnú a výnimočnú dcérku.“ 

Ivana už neraz ukázala svoju mamičku Otíliu. Je vidieť, že veselá dôchodkyňa poctivo stará nielen o svoju vizáž, ale nezanedbáva ani starostlivosť o telo, nakoľko sa pýši štíhlou postavičkou. Trio dám z rodu Christových doslova vyráža dych, pretože každá predstaviteľka svojej generácie si v sebe nesie určitú iskru a žiarivý vzhľad bez ohľadu na vek!