Arnold Schwarzenegger ukázal sexi synov: TOMU sa hovorí mať dobré gény!

Arnold Schwarzenegger bez pochýb v úvode svojej kariéry patril medzi veľmi príťažlivých hercov. Ani vekom nestratil svoj šarm. Vyzerá to, že dobré gény odovzdal aj svojim trom synom!

Filmový Termínátor má dokopy päť detí - okrem troch synov sú to dve dcéry. Najstarší syn, Patrick, má 28 rokov a mnohí práve jeho považujú za najkrajšieho spomedzi Arnoldových synov. Aj on sa vydal cestou svojho otca a vidieť ste ho mohli v niekoľkých snímkach, výraznejší herecký úspech však zatiaľ nezaznamenal. Rovnako ako jeho otec, aj on má slabosť pre pekné ženy, randil už s niekoľkými kráskami Hollywoodu, tentokrát je to modelka Abby Champion!

 

Synovia Arnolda Schwarzeneggera to majú naozaj ťažké. Herec a politik v jednej osobe je síce skvelý a milujúci otec, jeho potomkovia sa ale nikdy úplne nevyhnú porovnávaniu s ich otcom a k tomu patrí aj jeho legendárna svalnatá postava. Zápasí s tým aj prostredný syn Christopher, ktorý si na svojej postave nikdy príliš nezakladal. Zmenilo sa to až prednedávnom, kedy sa rozhodol dať zbohom kilogramom navyše. To potvrdil aj jeho otec. Na svojom Instagrame prezradil, že jeho syn chodí na hodiny boxu, dvíha činky a jazdí na bicykli. "Každý deň som na teba pyšný," odkázal mu. 

Zdroj: Profimedia

Keď sa najmladší a zároveň nemanželský syn Arnolda Schwarzeneggera na sociálnych sieťach pochválil, že pracuje na novom filme, nebolo pochýb, že otca mladý svalovec rozhodne nezaprie. Svalovec Baena sa vydal po stopách svojho slávneho otca nielen čo sa týka kulturistiky, ale aj herectva. Joseph Baena pritom dlho vôbec nevedel, kto je jeho otec. Jeho matka, ktorá u Schwarzeneggerovcov pracovala ako gazdiná, to dlhé roky úzkostlivo tajila, aby svojho niekdajšieho milenca nedostala do problémov. Prezradila ho až podoba so slávnym otcom! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@projoe2)

 

Nenechajte si ujsť film Terminátor: Temný osud dnes o 20:35 na obrazovkách TV JOJ!