Ako vlastne spoznal Karel Gott svoju poslednú partnerku? TENTO príbeh lásky si vás získa!

V živote legendy českej hudby sa ocitlo viacero žien. Jeho posledná partnerka, Ivana, si však získala jeho srdce niečím špeciálnym!

Osudové stretnutie aj svadbu konečne s tou pravou otvorene opisuje vo svojej autobiografii Karel Gott Má cesta za šťastím. Prvýkrát Ivanu stretol, keď sa ešte zmietal medzi dvoma ženami. Bol v nefunkčnom vzťahu s Marikou Sorosovou a do toho sa občas vídal s Tatianou Smutnou. Stretli sa v Národnom múzeu v marci 1999 na večierku po vyhlasovaní cien TýTý. Budúcu pani Gottovú tam muzikantovi predstavila Miss ČR 1995 Monika Žídková . "Hneď sa mi mihlo hlavou, že by som túto mladú slečnu rád spoznal bližšie," priznáva v knihe spevák. 

Na párty sa ale nemohol zdržať, a tak Ivanu a Moniku pozval na vystúpenie na Žofíne. Tam ale bola aj Marika. Akonáhle si odskočila, využil Karel situáciu. Našiel si Ivanu pri bare a poprosil ju o telefónne číslo. To, ktoré mu napísala na papierovú vreckovku, ale neexistovalo. Za mesiac došlo k ďalšiemu stretnutiu na Ostrave na večierku po Miss ČR, kam tentoraz Žídkovú sprevádzala Ivana. To už ju spevák oslovil rovno, pretože tam bol sám. Zaujímalo ho, prečo mu dala nesprávne číslo. "Vadilo mi, že prídete v sprievode dámy a chcete tajne číslo inej ženy," povedala mu na rovinu. Nakoniec z toho bola len spoločná večera, pretože Ivana bola zadaná a Karel tiež. 

Netrvalo dlho a vzťah so žiarlivou Marikou ukončil, ale aj tak sa s Ivanou dlho len priatelili. Aby ju zaujal, začal sa dokonca česať podľa jej bývalej hollywoodskej lásky Michaela Douglasa. Keď už sa Karel zmieril s faktom, že budú len priatelia, Ivana zazvonila pri jeho dverách spotená a v teplákoch, pretože si bola zabehať, a v kuchyni pri káve mu po chvíli váhania oznámila: "Vieš, čo sa mi prihodilo? Ja som sa zamilovala!" Nič netušiaci spevák sa opýtal: "A do koho? "Predstav si, že do teba ..." A od tej doby už Ivana na Bertramke často raňajkovala.

Keď mala ich dcéra Charlotte necelé dva roky a Ivana čakala druhého potomka, rozhodol sa spevák prvýkrát v živote vstúpiť do manželstva. A to tam, kde sa ženil Elvis Presley - v Las Vegas. Jeho nastávajúca nemala do poslednej chvíle o ničom tušenie, spevák jej len povedal, že idú na osemdňová dovolenku do Spojených štátov. Potom prišlo dobre plánované prekvapenie. Český Slávik sa vyslovil pred osvietenou fontánou pri hoteli Bellagio: "Lásko, vezmeš si ma ?!" Ivana len vytreštila oči: "Čože? Tu? To myslíš vážne? To predsa nie je len tak. A čo prstienky, šaty a svedkovia? Nič nemáme zariadené ..." Bola jej prvá reakcia. O iba o dva dni neskôr - siedmeho januára, stál Gott pri oltári a k ​​nemu kráčala Ivana vo svadobnom sprevádzaná družičkou Charlotte. Karel bol tak dojatý, že sa triasol aj pri podpise na sobášny list. "Nikdy mi nenapadlo, že budem mať takú trému a roztrasenú ruku. Svoj autogram som maľoval ako polovičný analfabet," spomína Gott v životopisnej knihe.

Nenechajte si ujsť životopisný film Karel dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Karel Gott