Zbavili sa ho natrvalo? Zuzana Plačková prezradila, kam zmizlo milované prasiatko!

Fanúšikovia zasypali kráľovnú slovenského instagramu Zuzanu Plačkovú a jej manžela Reného Strausza otázkami ohľadom ich domáceho prasiatka. Nejako sa totiž z domácnosti vytratilo!

Influencerka Zuzana Plačková a jej manžel René Strausz sú známymi milovníkmi zvierat. Do svojho domova adoptovali dokonca aj prasiatko, ktoré pomenovali Tinky. Hoci si najprv mysleli, že pôjde len o maličké plemeno, ktoré veľmi nevyrastie, skutočnosť bola iná a dnes je z Tinkyho poriadne veľké prasa! 

Aj napriek tomu prasiatko, vychovávané ako domáci maznáčik, stále žilo s manželmi v ich domove tak trochu ako psík. V poslednej dobe sa po ňom ale zľahla zem. A fanúšikovia sa preto na zvieratko manželov začali na sieťach otvorene pýtať. Zuzana potvrdila, že Tinky aktuálne v ich domácnosti neprebýva - je vraj u jej matky. "Tá nám ho nechce dať. Už sme boli pre neho trikrát a nechce o tom počuť. Takže k nám príde na prázdniny koncom mesiaca," zareagovala nastávajúca mamička na otázky

René potom dodal, že istú úlohu v tom zohralo aj Zuzanino tehotenstvo. "A za ďalšie mám tehotnú ženu a sem tam na nás skáče, keď sme v obývačke. Alebo sa niekedy jednoducho rozbehne a už nemá päť kíl, nebudem riskovať, aby sa niečo stalo dieťaťu," vysvetlil. Po príchode bábätka na svet ale bude mať dvojica určite iné starosti, a tak je otázka, či sa prasiatko do rodiny vôbec ešte vráti.