Zuzana Belohorcová sa podelila o zábery, z ktorých mrazí: TAKTO si zabezpečuje večnú mladosť!

Pre krásu sa musí trpieť. Svoje o tom vie Zuzana Belohorcová, ktorá na sociálnej sieti zdieľala video, na ktorom ukázala, ako si necháva pod kožu aplikovať látky, čo jej majú zaistiť večnú mladosť. Pri pohľade na ihličky zabodávané do jej tváre, ale mrazí!

Zuzana Belohorcová rozhodne nepatrí k ženám, ktoré by sa bránili zákrokom, čo aj po štyridsiatke zaisťujú mladistvý vzhľad. Nechala si upraviť aj očné viečka, aby jej pohľad pôsobil mladistvejšie. Tentokrát sa na Instagrame pochválila videom, v ktorom je vidieť, ako sa podrobuje aj iným zákrokom, ktorým vďačí za svoju tvár bez vrások.

Zákroky estetickej medicíny si najradšej dopraje u našich západných susedov, v zahraničí by ju vyšli poriadne draho. Tu si pochvaľuje odbornosť a dušuje sa, že sa sem pri svojich návštevách bude vždy rada vracať. Zuzana zdieľala dokonca aj video, v ktorom je jej aplikovaný pomocou tenkých ihličiek pod kožu zrejme botox - alebo populárna a menej invazívna kyselina hyalurónová, po ktorej je dotyčná dáma schopná hýbať tvárou. Z týchto záberov ide mráz po chrbte! 

Zdroj: IG/zuzanabelohorcova