Dwayne Johnson snáď vôbec nestarne: Neuveríte, ako svalnatný herec vyzerá po 50-tke!

Americký herec, ktorého nemožno charakterizovať inak ako horu svalov, oslávil v máji tohto roka okrúhle päťdesiatiny, no na svoj vek rozhodne nevyzerá!

V jeho filmovom portfóliu nájdete množstvo filmov, kde si zahral akčných hrdinov. Niet sa čomu čudovať, keď sa pozriete na jeho zjav, len ťažko by ste mu pridelili inú úlohu. Dwayne Johnson sa netají tým, že strávi v posilňovni každý deň niekoľko hodín, ak mu to je ho práca umožňuje a nepoľavil ani po narodeninách. Svedčia o tom jeho videá a fotografie na sociálnej sieti, ktoré pravidelne aktualizuje o to, ako aktuálne jeho telo vyzerá!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

Málokto tuší, že je Dwayne okrem herca tiež profesionálny wrestler, ktorý pôsobí vo World Wrestling Entertainment, čo je profesionálna organizácia združujúca ​zápasníkov. Fyzické násilie však vôbec nie je jeho priateľom a využíva ho len ako súčasť práce. Herec je predovšetkým milujúcim otcom troch dcér. Prvá dcéra, Alexandra, má už 20 rokov a herec ju má z prvého manželstva. Z druhého manželstva so speváčkou Lauren Hashian má ďalšie dve dievčatá - šesťročnú Jasmine a štvrťročnú Tianu! 

Sledujte film Centrálna inteligencia s Dwaynom Johnsonom v hlavnej úlohe dnes o 20:35 na JOJke!