Exfrajeri Verešová a Jágr sa stretli po takmer 20 rokoch: TAKTO vyzerali, keď boli spolu!

Modelka a víťazka Miss Slovensko 1999 niekoľko rokov randila s českou hokejovou legendou, no svoje životné šťastie po jeho boku napokon nenašla. A, hoci sa obaja pohybujú v českom šoubiznise, za dlhých 17 rokov na seba nenarazili ani na jednom podujatí. Zmenilo sa to až v týchto dňoch na filmovom festivale v Karlových Varoch!

Modelka Andrea Verešová je pravidelnou súčasťou filmového festivalu v Karlových Varoch, na ktorý chodí v spoločnosti svojho manžela Daniela Volopicha rok čo rok. Tento raz však ich účasť na jednej z viacerých párty mala tak trochu inú príchuť. Po viac než 17 rokoch sa tam totiž stretla so svojím bývalým priateľom - legendárnym hokejistom Jaromírom Jágrom. Ten prišiel na nablýskané podujatie taktiež po boku partnerky – modelky Dominiky Branišovej.

Andrea Verešová a Jaromír Jágr Zdroj: Profimedia

​A hoci by si niekto mohol myslieť, že sa exfrajeri na seba ani len nepozreli, alebo ak aj náhodou áno, neprehodili spolu ani slovko, je na omyle. Čas totiž lieči všetko, aj rozchody a tak sa bývalí partneri s tými súčasnými spoločne aj vyfotili. Spoločnými snímkami sa obaja pochválili na svojich profiloch na sociálnych sieťach. Od 1998 do 2003 sme sa videli skoro každý deň. A potom bezmála 20 rokov nič. Až do nedele 3.7.2022 na párty v Karlových Varoch. Milé stretnutie na skvelej párty,“ napísal na Instagrame Jágr.Milé stretnutie so stále príjemným a šarmantným expriateľom po 17 rokoch,“ zhodnotila Verešová.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

V porovnaní so snímkami z čias, keď spolu randili, je jasne vidieť, že vek sa na nich podpísal, no treba povedať, že v prípade oboch len v pozitívnom zmysle. Andrea vyzrela do krásy a Jardovi pribúdajúce roky tiež len a len prospeli. Čo poviete?

Andrea Verešová a Jaromír Jágr Zdroj: archív A.V.
Andrea Verešová a Jaromír Jágr Zdroj: Profimedia