Nikoleta Kupčíková robí vo voľnom čase zaujímavú aktivitu: Povedali by ste to na mladú herečku?

Nikoletu Kupčíkovú si môžu diváci TV JOJ pamätať z relácie Bez servítky. V týchto dňoch ju môžete sledovať tiež v seriáli Šťastná rybka, kde stvárňuje Džanu!

Okrem toho, že je herečkou, moderátorkou, tanečníčkou a speváčkou, v letných mesiacoch, ak má zrovna čas, pracuje ako animátorka. "Je to náročné, občas človek spí menej, ale dá sa to, keď to človeka baví," prezradila pre joj.sk to, ako zvláda toto hektické letné obdobie. Ako animátorka je zvyknutá aj na prácu s menšími deťmi, čo jej otvorilo bránu k tomu, že dnes spieva na rôznych detských koncertoch. To, kde sa vidí o pár rokov ešte nevie. "Som taká, že všetko z toho ma baví, vidím sa, že budem behať po moderovaní, herectve aj spev, aj tanec," priznala sympatická blondínka.

 

V seriáli Šťastná rybka stvárňuje Nikoleta Kupčíková Džanu, kamarátku Saši, o ktorú má záujem Albert. Obe dievčatá sú poriadne rozmaznané a začať si niečo s chlapcom z dediny je pre nich vylúčené. Spraví však Saša kvôli Albertovi výnimku alebo pôjde z jej strany len o hru? To sa dozviete v ďalších epizódach obľúbeného rodinného seriálu! 

Pozrite si Nikoletu Kupčíkovú v detskom hite v spolupráci s kapelou Medial Banana!

​Sledujte Šťastnú rybku dnes o 20:35 na JOJke a už teraz v predstihu na JOJ play