Nikoleta Kupčíková ako ju nepoznáte: V poriadne sexi kostýmoch z nej nespustíte zrak!

Mladá herečka sa celý týždeň v Bez servítky ukazuje ako najmenej konfliktný typ. Práve dnes dostane priestor na to ukázať svoj kuchársky potenciál. Okrem toho, že je herečkou a moderátorkou, zdatná je aj ako tanečníčka na divadelných doskách!

Nikoleta nahráva skladby pre deti, moderuje v detských táboroch, no vo svojej práci sa venuje aj hraniu a tancovaniu na doskách divadiel. Tam ju neraz môžu diváci vidieť v prepracovaných kostýmoch. Jedným z takých vystúpení je aj kabaretné predstavenie, kde vystupuje v čipkovanom kostýme. O tom, že mladá blondínka má skutočne talent svedčí fakt, že zahrať si chodí aj za hranice Slovenska!

 

V relácií Bez servítky sa dnes môže ukázať aj v kuchyni, a to, či jej to pôjde aj tam, usúdia jej hostia. Napätie sa bude gradovať však aj v predposledný deň. Medzi Pavlom a Natáliou to po včerajšku bude poriadne iskriť. Vyzerá to, že Čech nezmenil svoje správanie ani po tom, čo dohnal najmladšiu účastníčku tohto týždňa k slzám. Dokáže Nikoleta zmierniť napätie jej hostí a zaujať ich jedlom a programom natoľko, že nebudú riešiť osobné intrigy?

Zdroj: IG/nikoleta_kupcikova

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!