Alžbeta Ferencová zahviezdi v pripravovanom seriáli v hlavnej úlohe: Poznáte jej novú identitu?

Alžbeta Ferencová zahviezdi v pripravovanom seriáli JOJky, a to rovno v hlavnej úlohe. Speváčku a herečku ale poznáte pod úplne iným menom. Prečo si ho musela zmeniť?

Alžbeta Ferencová je žena mnohých talentov. Ako to ale má v reálnom živote? Cíti sa viac ako herečka alebo speváčka? „Najviac ako tanečníčka, potom ako speváčka a ako herečka? No uvidíme, keď vyjde Iveta,“ prezradila krásna Alžbeta v rozhovore pre Top Star. Ako ste z jej odpovede zachytili, Betka sa objaví v pripravovanom seriáli Iveta, a to rovno v hlavnej úlohe. Má tak slušne naštartovanú aj svoju hereckú kariéru, ktorú stíha s prehľadom aj popri svojej speváckej dráhe. „Mňa to veľmi bavilo a veľmi sa teším na reakcie ľudí,“ vysvetlila v rozhovore.

Alžbeta Ferencová Zdroj: TV JOJ

Na jej hereckú premiéru v tejto hlavnej úlohe si síce ešte počkáme, no zatiaľ môžete sledovať Alžbetu v jej speváckej kariére. Mnohí však nevedia, že herečka a speváčka funguje už pod úplne iným menom. „V Čechách podľa mňa ani niektorí netušia, že sa volám Alžbeta,“ dodala pre Top Star. Krásna speváčka funguje najnovšie pod umeleckým menom Zea, ktoré muselo vzniknúť najmä pre jej zahraničné pracovné aktivity. Viac o zmene mena sa dozviete v rozhovore so Zeou, vo videu HORE!

Alžbeta Ferencová Zdroj: IG / this.is.zea